Szolgáltatások


Nyelvek

angol zászló

 


Beszédfejlesztés, nyelvi készségfejlesztés

Amennyiben Önnek vagy munkatársának nehézséget okoz a beszéd, kommunikáció idegennyelven, beszédközpontú óráink tudnak segítséget nyújtani a kívánt eredmény eléréséhez. Ennek egyik eszköze a teljes egészében idegen nyelven zajló tanórák. A magyar nyelv használata nélkül idegennyelvi környezetbe helyezzük a tanulót, így rákényszerül a nyelv használatára a kölcsönös kommunikációhoz. A megszólaláshoz kapcsolódó gátlások így eredményesen leküzdhetőek.

Ajánlatkérés

nyelvtanulás

 


Szaknyelvi képzések

logisztika

szaknyelvi képzések egy konkrét szakterület szókincsére támaszkodnak, a tanfolyam során akár kisebb részterületekre fókuszálva bővítik a tudást.

 •  Beszerzés, raktározás, logisztika
 • Értékesítés, ügyfélkapcsolatok
 • Gazdasági szaknyelv
 • Ügyvezető nyelvi fejlesztése
 • Üzleti nyelv, tárgyalás
 • Kereskedelem, marketing
 • idegenforgalom, vendéglátás
 • Turizmus és idegenforgalom
 • Interkulturális ismeretek
 • IT Helpdesk & Support
 • Ügyfélszolgálati nyelv
 • Műszaki szaknyelv

Ajánlatkérés

Képzési kínálatunkat a felmerülő igények alapján folyamatosan bővítjük.

 


Vállalati készségfejlesztő nyelvi tréningek

vállalati készségfejlesztő nyelvi tréningek a mindennapi munka területét érintő témákra koncentrálódnak, például a prezentációk, tárgyalástechnika, üzleti levelezés vagy telefonálás idegen nyelven.

Ajánlatkérés

Képzési kínálatunkat a felmerülő igények alapján folyamatosan bővítjük.

nyelvtanulás

 


Nyelvvizsga felkészítés

nyelvtanulás

Nyelvvizsga megszerzésre irányuló képzéseinken tematikusan végig haladunk a szóbeli, illetve írásbeli vizsgák minden típusfeladatán és felkészülünk a megmérettetés időbeliségének, illetve nyelvi kihívásainak legyőzésére. Sok esetben jól körülhatárolható, mely területet, nyelvi készséget vagy feladattípust kell célzottan fejleszteni az általános felkészítés mellett.

 


Biztonságos Online képzések 

A jelenlegi járványügyi helyzetben a nyelvtanulás legbiztonságosabb, de egyszersmind hatékony módja az online nyelvtanulás. Kollégáink „érintés,- és találkozásmentes” virtuális térben, online oktatással tudják segíteni az Ön nyelvi fejlődését és kitűzött céljának elérését.

Ajánlatkérés 

nyelvtanulás

 


Speed-up nyelvi kurzus

nyelvtanulás

A 30-40 órás képzés során olyan sürgős esetekben tudunk segítséget nyújtani, amikor egy meghatározott eseményre, például előadásra, prezentációra, telefonkonferenciára, külföldi partner látogatására, idegennyelvű értekezletre kell az Ön, vagy munkatársa nyelvi ismereteit „felhozni”.

 


Nyelvi coaching

A nyelvi coaching kiegészíti, erősíti, kíséri a nyelvtanulási folyamatot, a coaching szakma eszközeinek segítségével. Ebben az esetben a tanulói igényfelmérés és személyes célok meghatározása sokkal részletesebb módon valósul meg, a személyes motivációk, gyengeségek, erősségek, lehetőségek, akadályok figyelembe vételével. A nyelvi célokhoz vezető módszer közös meghatározásával és folyamatos tanácsadással segítjük a tanulót a közös munka során.

nyelvtanulás

 


Mérhető eredmények, riportok

nyelvtanulás

A megbízó szempontjai szerint összeállított riportok készítése és küldése a kívánt gyakorisággal, az előrehaladás nyomon követesére. Saját rendszerünk biztosítja a folyamatos adminisztratív hátteret, és lehetővé teszi, hogy információkat, riportokat küldjünk a lekérdezések alapján.

 


Vezetői és kulcspozícióban dolgozó munkatárs nyelvi fejlesztése

Növekvő igény mutatkozik az egyéni, egy fős, kulcspozícióban dolgozó munkatársak beszéd, - és íráskészségének fejlesztésére. Jellemző munkakörök a beszerzésvezető, informatikai projektmenedzser, illetve az ügyvezetői, felső vezetői pozícióban levő személyek. Esetükben kiemelten fontos a rugalmas képzésszervezés és időbeosztás.

nyelvtanulás

Copyright © 2020 Minden jog fenntartva. www.smart.hu

Keresés